De fanfare

Grandcafé De Fanfare
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn

grandcafe fanfare

Proef de sfeer van vroeger in ons etablissement met herinneringen aan de Film Fanfare in ons mooie dorp Giethoorn. Maar wij zijn ook van deze tijd! Met onze nieuw chef aan boord, Wilco Hoekman, hebben we prachtige gerechten samengesteld.

Met zo’n zestig zitplaatsen ontvangt grandcafé Fanfare dagelijks onze gasten. Voor een heerlijke lunch, een borreluurtje of een diner kunt u bij ons terecht. Ook voor bijzondere feestjes, speciale arrangementen en activiteiten bent u bij ons aan het goede adres! Laat u zich eens door ons verrassen…

In ons grandcafé organiseren wij in de weekendend ook regelmatig live muziek!

arrangementen

Grand Café Fanfare is de perfecte aanvulling op uw dagje uit en is méér dan een eetgelegenheid: u kunt hier ook terecht voor rondvaarten en dagtochten, voor feesten en partijen, voor recepties en bedrijfsuitjes: ja zelfs voor volledig georganiseerde dagarrangementen. In de keuken weten ze van wanten en de chef stelt graag uw ideale buffet of diner samen!

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. Wellicht zit er iets voor u bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099
Bekijk alle arrangementen

eten & drinken

Bij De Fanfare kunt u genieten van een heerlijke lunchkaart. Wat dacht u van een overheerlijke uitsmijter of een maaltijdsalade? Speciaal voor onze gasten hebben we voor de avond zorgvuldig een aantal menu’s samengesteld. Natuurlijk kunt u ook uw eigen menu samenstellen tijdens het diner, die we serveren vanaf 17.00 uur. Ook voor een diner compleet met wijnarrangement willen wij u graag adviseren.

Op ons ruimte terras met heerlijke stoelen kunt u genieten van de fluisterbootjes en de gezelligheid van ons dorp. Ook ’s avonds is het nog heerlijk nagenieten van uw dag op ons verwarmd terras. Met een heerlijk drankje en tapas maakt u uw avond compleet.

gezelschappen

In Grandcafé Fanfare kunt u terecht voor groepen van 10 tot 150 personen. Ons gastvrije team verzorgt uw bijeenkomst graag tot in de puntjes. Voortreffelijke buffetten of een heerlijk speciaal voor u samengesteld menu. Ook de fameuze barbecues staan tot uw beschikking.

bekijk alle mogelijkheden bij de fanfare in giethoorn

informatie aanvragen

[contact-form-7 id=”3476″]
Bekijk Arrangementen bekijk alle mogelijkheden Informatie aanvragen